Afdødekontakt

Har du brug for en afdøde kontakt, er jeg lige i nærheden. Jeg har klinik i Andkær ved Vejle,

som også er tæt på Hedensted, Kolding, Horsens og Fredericia.

En medial kontakt, også kaldet kontakt med en afdød, fra et familiemellem eller ven, vil være et enestående oplevelse.

Det kan f. eks. være med til at få et kapitel afsluttet, få vished om den afdøde og om evt. beskeder fra den den afdøde. Hvis du også har brug for at få nogle svar fra afdøde eller bare vished om at afdøde stadigvæk er i dit liv. Ved sådan en kontakt, vil du også opleve en fredfyldt, healende og meget kærlig energi fra den åndelige verden. Det er også med til at du kan komme videre i dit liv.

Ved kontakt til de afdøde ånder, forbinder jeg ligeledes med den åndelige verden. De eller den som nemmest kan komme igennem og har mest energi, kommer igennem til klienten. Jeg vil sige at, jeg skal også være på den samme frekvens som den afdødes, så at sig, jeg er nødt til at stille min frekvens ind på P4 for at høre dette program.

Når frekvensen ikke er indstillet korrekt, er der støj på senderen, og jeg får ingen kontakt. Man kan ikke bestille en afdød kontakt til eksempelvis sin mor, hvis hun ikke vil eller kan. Det kan være at moderen først sender en anden i stedet for, simpelthen for at bane vejen for kontakten. Men vi må respektere at de afdøde også har deres frie vilje og er intelligente væsner.

Der arbejder jeg med relation til den afdøde, personligheden, et bevis på at det er den afdøde, dødsårsagen, fælles minder og får en besked som jeg som clairvoyant ”pakker ud” til klienten. Dette er meget følelsesmæssigt og kræver meget energi og god kommunikation med den åndelige verden.

Jeg er formidleren fra den åndelige verden. Når jeg først går i gang med at arbejde clairvoyant, med at healingen eller med afdødekontakt, sætter jeg mig selv til side og lader den åndelige verden arbejde igennem mig. Jeg mærker fysisk på min krop, hvad der sker i klientens krop. F.eks., ondt i halsen, ondt i maven, lungerne, mangler benet osv.

Jeg mærker også de afdøde hvis de havde en skavank eller hvad de døde af. De afdøde kommer som regel igennem med opmuntring og problemløsninger, når man står i et eller andet problem. De ved alt om os og er med overalt. Og så har de afdøde brug for at fortælle, de lige er her. Nogle gange er de afdøde ikke kommet over på den anden side, og jeg mærker tydeligt forskellen. Er de er der hvor de skal være eller tror de, de stadigvæk er ”levende”. (Tænk på filmen ”den 6. sans” med Bruce Willis)?

Mange gange ønsker familien ikke at sende den afdøde af sted, speciel hvis de står midt i sorgen, men på et tidspunkt, skal man slippe afdøde og sende han af sted. Det er her jeg oplever at man bliver ”lettere forstyrret” af en ånd (spøgelse) og man oplever uforklarlige ting ske f.eks. i huset.

Når jeg mærker dårlige energier i huse, steder i naturen og i ting, renser jeg dem med kærlig energi, og hvis det er meningen jeg skal, sender jeg afdøde op i lyset. Ofte bruger jeg healingen til at rense huse for dårlig energi. Her bruger jeg også røgelse, healings musik eller lovprissange.

Jeg arbejder bedst med en klient af gangen, så at komme f.eks. 3 til samme sitting og til samme afdød, gør jeg ikke i. Ivrigt er det ikke min opgave at BEVISE om der er afdøde tilstede men at VISE energien fra afdøde!