Stress-Vejledning i Vejle, Børkop, Kolding, Horsens og Fredericia

Har du brug for coaching af forskellige karakter, er jeg lige i nærheden. Jeg har klinik i Andkær som ligger tæt på Vejle, 

Børkop, Kolding, Horsens og Fredericia.

Behandling af stress

En stressvejledning kan hjælpe dig med, hvordan du kan håndtere din stress og kommer videre i dit liv efter en stress periode. Jeg vil lede dig gennem dine udfordringer. Du vil få  vejledning i og værktøjer i hvordan du forebygger og håndterer stress. Vejledningen vil også have fokus på dine personlige handlemuligheder. Der vil også være fokus på de omstændigheder, der har medført, at du er blevet stresset. Stressvejledningen kan efter ønske også kombineres med healing og clairvoyance.

Her er fem råd til, hvordan du spotter stress.

​Har du oplevet, at du ofte er irritabel, har let til tårer, glemmer aftaler eller virker indesluttet? Så kan det være symptomer på stress.

Typiske symptomer på stress, som du skal være opmærksom på:
  • Glemmer aftaler, er mere distræt og mangler overblik over arbejdsopgaverne
  • Trækker sig fra småsnak og kollegahygge, virker indesluttet og er mindre social
  • Er irritabel, har svært ved at se det positive i hverdagen og har let til tårer
  • Sover dårligt om natten, er mere træt og har flere sygedage
  • Fortæller om oplevelser med trykken for brystet, svedige hænder eller at føle sig presset
Det er ikke altid, at man selv er opmærksom på, at man er ved at blive stresset.
Du har måske lagt mærke til nogle af disse forandringer, ved din kollega, ven eller ægtefælde, men er i tvivl om, hvad du skal gøre. Jeg har samlet fem konkrete råd til dig:
  • ​Vis omsorg. Sig hvad du har lagt mærke til ved din kollegas opførsel på det sidste, og fortæl, hvad der bekymrer dig
  • Spørg om der er noget konkret du kan hjælpe med, som ville gøre situationen en smule lettere for din kollega
  • Følg op på din bekymring, hvis du fortsat oplever at din kollega har det skidt og vær ikke bange for at spørge igen
  • Hjælp din kollega videre til en samtale med tillidsrepræsentant eller leder og husk hende på at få en snak med lægen om de symptomer, som hun oplever
  • Foreslå din tillids-eller arbejdsmiljørepræsentant at sætte fokus på, hvad I som arbejdsplads kan gøre for at forebygge stress.

Spirituel coaching – Life coaching, for dig eller Jer som par

En spirituel coaching er meget lig med en clairvoyance, dog mere mynte på coaching. Hvordan du bevæger dig fra den ene sted i livet til det andet. Hvordan du kommer videre i dit liv efter f.eks store livsændringer og sorg, vrede, krise og meget andet. En coaching der giver dig mulighed for personlig udvikling og nye indsigter.

Som par er muligheden for at få ting frem i lyset, som er svær at få sagt, da jeg også her kan bruge mit klarsyn, klarfølelse og healing

Du giver dig selv og din sjæl et kærligt boost og fornyet energitilførsel med spirituel coaching!
Så kan du gå livet i møde med mod, livskraft og vitalitet. Skab indre balance og ro samt vækst for sjælen.
Du vil opleve at stå i dit eget lys, have lettere ved at træffe beslutninger, udvide din horisont og styrke din personlighed.

Sjælesorg og sidste hjælp

En sjælsorger er der for dig som står i eller med en snart afdød familiemedlem eller ven. Her vil jeg på en kærlig måde hjælpe dig og dine pårørende med den sidste tid. Få åbnet op for de ting der ikke er blevet sagt, få tilrettelagt den sidste tid på en god og værdig måde og få talt om, ja måske det allervigtigste, hvad der antagelig sker i det hinsidig. Der i ligger en stor velsignelse for alle parter. Denne form for sjælesorg og sidste hjælp kan kombineres med min kristne overbevisning, åndelig kontakt og kommunikation. Her oplever jeg at kunne kommunikerer telepatisk med personer der er nærtstående for at gå over, og denne kommunikation er også meget værdifuld.