Healing i Trekantsområdet, Vejle, Børkop, Kolding, Horsens og Fredericia

Har du brug for healing af forskellige karakter, er jeg lige i nærheden. Jeg har klinik i Andkær, som også er tæt på

Vejle, Børkop, Kolding, Horsens og Fredericia.

Jeg arbejder med forskellige kraftfulde healingsformer og kombinerer dem også gerne, til klientens bedste.

Healing er omsorg for sjælen og kan også kaldes for sjælehelbredelse.

Mit høje niveau, kvalitet i arbejdet, min store visdom og empati, nærvær, troværdighed, kærlighed samt min livserfaring gør min behandling til noget unikt. 

Ved en healing vil du opleve en større indre ro, velvære, glæde, balance, forløsninger og lys samt klarhed i din sjæl.

Fysisk kan du opleve en lindring og en healingsproces af dine skavanker og dine smerter. Healing fjerner blokader og skaber flow.

Her nedenunder kan du læse hvad de forskellige healingsformer, jeg tilbyder og kan gøre for dig!

Den healende energi kalder jeg for Guds kærlighed eller for den guddommelige kraft. Andre kalder den for den universets kræft, kilden eller livsenergi.

Efter healingen vil du måske mærke en træthed. Det er fordi kroppens energilegeme er blevet bearbejdet, gennemstrømmet og stimuleret. Det tilrådes at drikke rigeligt med vand efter en healing.

Alt er energi og alt kan heales. Og healingsenergierne er intelligente og flyder derhen hvor der er brug for den og i rette mængde.

Spirituel healing

Spirituel healing er en vidunderlig og meget dybtgående healingsform, som afhjælper udfordringerne både på det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle niveau.

Det betyder således at, spirituel healing både har en positiv effekt på dit fysiske velbefindende, samtidig med at du vil opleve, får det bedre følelsesmæssigt og mentalt. På det spirituelle niveau hjælper spirituel healing dig til at komme i kontakt med dine unikke ressourcer og potentialer og din sjæl.

Resultatet både for klienten og jeg som healer oplever jeg at, der påført energi til klienten, som går ind og retter op/balancerer sjælen og kroppen. Det bevirker klienten meget hurtig får det bedre og ved den påførte energi, selv er med til at helbrede og hele op. Healingen stopper ikke når jeg fjerner min hånd, den fortsætter den tid der skal til.
Min oplevelse er også at sjælen først og fremmest bliver healet. Når klienten kommer med store are på sjælen , og det har sat sig fysisk, løser det op for problemet og kroppen kommer i balance.

Healingen forgår ved at jeg sætter mig i kontakt med den spirituelle verden, går i let trance og lader derved vores hjælper arbejde igennem mig. Rollen som spirituel healer er at, stille sig til rådighed for den spirituelle verden, som så arbejder igennem mig! Energien er en ekstrem powerfuld, for oplevelsen af at, vores hjælper/guider fra den spirituelle verden, står på spring for at hjælpe til og de svigter os aldrig, en skoling og en disciplin i udøvelsen i spirituel healing,
For mig er denne healingsform den mest powerfulde og dermed den healing jeg har får de bedste resultater med.

Jeg bruger også healingen til at åbne klienten op, så jeg bedre kan arbejde spirituel og rådgive personen.

Derfor kan anbefaler denne form for healing meget stærkt. Det kræver disciplin, ærbødighed, kærlighed og en god kontakt med den åndelige verden. Kontakten kommer ved meditation, flid, oprigtighed, meget arbejde med spirituel verden og ikke mindst den ægte og oprigtig kærlighed.

Jeg “brænder” lige netop for denne form for healing

Reiki healing

Formentlig er det den meste udbredte healingsform i hele verden. Reiki er japansk og betyder Universel livsenergi. Reiki, rei, som betyder ånd og ki, og det betyder energi og kraft. Denne form for healing er med til at rette op på kroppens fysiske gener og fjerner symptomer.

Jeg kanalisere universel energi ned gennem min krop og ud gennem mine hænderne. Reiki er en holistisk energi der virker på alle energiniveauer: det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale og det spirituelle, og at kunne være med til at helbrede alle ubalancer lige fra forkølelse til ondt i sjælen.

Soul Body Fusion

En healingssform af den nye tids energi som er et enkelt og kraftfuld redskab, som bringer dig fuldt til stede i din krop, sjæl og ånd.

Ved en denne for for healing vil du opleve at din bevisthed bliver vækket om hvem du er og genfinder dig med din indre sjæl. Du vil bedre mærke dig selv og verden omkring dig. Du vil mærke større harmoni og balance med dig selv og universet. En healingsform med potentiale for stor personlig og spirituel udvikling.

Oplever du at “stå ved siden af dig selv” forenes din krop, sjæl og ånd med denne healingsform.

Engleterapi – Healing med engleterapi

Engleterapi er en spirituel form for healing, hvor der arbejdes med personens skytsengle og ærkeenglene til at opnå healing og harmoni i livet. Selve terapien foregår ligesom en healing.

Engleterapi er en forholdsvis ny terapiform, der lægger kommunikation med engle til grund for en helingsproces.

Englene kan se vores evner og vores indre lys; de kan se hvad meningen med vores liv er og er udelukkende interesserede i at hjælpe os.

Jeg kan bruge samtale, håndspålæggelse og overførsel af energier for at hjælpe dig. Terapien foregår ved at du ligger på en massagebriks og i afslappet tilstand modtager energi fra englene gennem håndspålæggelse.

Krystal healing

Ved en krystalhealing hjælper krystallerne med at rense, afbalancere og give flow til hele kroppens energisystem både psykisk, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Krystallerne har vibrationer, som er med til at øge healingesprocessen
Formålet med healing er at genskabe balance i kroppen, så man undgå sygdomme.

Healeren og med hjælp fra vibrationerne fra krystallerne, åbners op for blokeringer, der har manifesteret sig som fysiske eller psykiske symptomer og får energien til at flyde frit igen. Den er med til at give en oplevelse af glæde, kærlighed, giver dig modet tilbage og giver dig kræfter, positiv, mærke sig selv, det at ”være” samt genskabe et harmonisk liv, gennem de guddommelige kræfter.

Når stress, angst, traumer og lav selvværd fylder i dit liv, vil du opleve en forløsning. Energien genskaber forbindelsen til sjælen, som så giver dig adgang til dit sjælspotentiale. Du vil komme tættere på dit livsformål, opleve synkronisering dvs. at få tingene til at ske samtidig, og at arbejdet vil ske i takt eller tidsmæssigt overens.

Du vil opleve en transformation, en forandring som øger din indre styrke samt udvide din bevidsthed og styrke din medfølelsen. Oplevelsen af at få forløst problematikker som måtte sidde og blokerer. Det kan også være infektioner og gamle skader, som har efterlad et aftryk.

Jeg, og med hjælp fra krystallerne, som er så at sige formidler af energierne og løsner op i de forskellige lag af bevidstheden, med du skal selv arbejde med at løse problemerne, både fysisk og psykisk. Healingen med krystallerne virker uanset om du kan mærke det eller ej. Jeg bruger også æteriske olie, doTERRA olier, til min behandling af klienter

Healing massage

HUDSULT! Siger det dig noget?
Jeg oplever tit klienter kommer med hudsult, en der mangel på berøring. Med min rosenquarts massagesten, berører og healer jeg klienten samtidig. Det giver en ro i kroppen, skaber balance og giver velværd. Jeg kombinerer det gerne med en krystalhealing bagefter, så både krop og sjæl er ladet op. Prøv det! 🙂

Fjernhealing

Da alt er energi, og energien ikke lader sig begrænse af tid og rum, og alle energier er forbunden med hinanden, er en fjernhealing mulig. Så det er underordnet om du sidder ved siden af mig eller i Kina, healingsenergien er der.

Ved en fjernhealing aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg stiller ind på dig og du vil sidde hjemme hos dig selv og modtage healing, den form for healing, der nu er bedste for dig. Jeg følger altid op med en telefonsamtale/mail efter healingen.