Healing

Hvordan arbejder jeg som healer:
Ved en healing går jeg enten i trance og lader den åndelige verden, vha. guider, skytsengle eller vejledere, arbejde igennem mig. Jeg arbejder også med krystaller. Ved håndspålæggelse, sker der en transformation af energier igennem mig til det pågældende sted. Ved en healing, renses, afbalancere og give flow til hele kroppens energisystem både psykisk, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Du vil mærker en ro og mere overskud, en bedre humør og mere glæde. Stopper tankemylderet og uroen ved disse, samt får dig til at finde ind til, hvad der får dig til at tænke negative og destruerende tanker. Du vil få styrket balancen, så du igen kan finde ind til dig selv og ikke have følelsen at stå ved siden af dig selv.
Du vil du øjensynlig undgår sygdomme, der er skabt af ubalancen.
Healeren åbner op for blokeringer, der har manifesteret sig som fysiske eller psykiske symptomer og får energien til at flyde frit igen. Den er med til at give en oplevelse af glæde, kærlighed, giver dig modet tilbage og giver dig kræfter, positivitet, mærke sig selv, det at ”være” samt genskabe et harmonisk liv, gennem de guddommelige kræfter. Når stress, angst, traumer og lav selvværd fylder i dit liv, vil du opleve en forløsning. Energien genskaber forbindelsen til sjælen, som så giver dig adgang til dit sjælspotentiale. Du vil komme tættere på dit livsformål, opleve synkronisering dvs. at få tingene til at ske samtidig, og at arbejdet vil ske i takt eller tidsmæssige overens. Du vil opleve en transformation, en forandring som øger din indre styrke samt udvide din bevidsthed og styrke din medfølelsen. Oplevelsen af at få forløst problematikker som måtte sidde og blokerer. Det kan også være infektioner og gamle skader, som har efterlad et aftryk. Healeren, er så at sige formidler af energierne og løsner op i de forskellige lag af bevidstheden, med du skal selv arbejde med at løse problemerne, både fysisk og psykisk.
Krystalhealingen er også meget power fuld. Her ser jeg også ind i chakraerne, får billeder og farver, og er dermed en indikator af problemerne da hver chakra og farve fortæller mig om problemet.
I tusinder af år har gamle civilisationer udnyttet kraften i krystaller til at frigive mentale, fysiske og åndelige blokeringer. På et cellulært niveau, består vores krop og krystaller begge af minerals silicium-dioxid. På grund af dette er vi helt naturligt modtagelige for krystallers vibrationer, da disse opbevarer lys og energi. Når krystaller er placeret på kroppen får de en stærk og vibrerende effekt. Jeg har renset og kodet alle krystallerne og så ligger de til opladning under min pyramide.
Healingen virker uanset om du kan mærke det eller ej. Nogen mærker det tydeligt end andre. Healings processen går i gang og der vil ske forandringer. Om du kan se eller fornemme de åndelige guider, så er de der. Ræk din hånd frem og du vil blive mødt og dine bønner vil blive hørt. Healings energierne er intelligente og flyder derhen hvor der er brug for den og i rette mængde.
Efter healingen vil du måske mærke en træthed. Det er fordi kroppens energilegeme er blevet bearbejdet, gennemstrømmet og stimuleret.
Den healende energi kalder jeg for Guds kærlighed eller for den guddommelige kraft. Andre kalder den for den universets kraft, kilden eller livsenergi. Når jeg giver fjernhealing, foregår det teknisk set, på samme måde som ved en almindelig healing. Jeg taler gerne med klienten først og aftaler en tid og nogen gange har jeg et billede af klienten, for eks. fra Facebook. Så fortæller klienten om problemet, det der skal heales ellers flyder healingen bare derhen hvor der er brug for den, også selv om du kan mærke det eller ej. Jeg arbejder her på sjæleplan, så det er lige meget om du sidder i Kina eller lige ved siden af mig. For alt er energi og energi har ingen tid og afstand.
Healingen hjælper også til med at finde din egen indre sandhed og er ment som en åndelig understøtning. Energien kan du også bruge til selvhealing.
Lene Vanting, den 27.3.2017