Hvem er den “Opstegne mester Sanat Kumara”?

Sanat Kumara, også kaldet Den Gamle af dage og Jordens indre konge, kom til Jorden for at lede menneskehedens udvikling. Dette skete under Lemuriens tid.

Han ankom fra Venus til Jorden med 144.000 lyshjælpere og som bærer af den trefoldige livets flamme for alle på jorden.

Sanat Kumara lever på Jorden ved det mystiske Shambhalla (se Hellige steder her på spritweb.dk), selvom han ikke har et permanent fysisk legeme. Han skaber sine legemer ved ”kriyashakti” (dvs. en evne til at kunne skabe sig et legeme blot ved hjælp af viljen. Højtstående energier, som normalt ikke er manifisteret på de lavere planer, ”jorden” kan således danne sig permanente legemer ”kroppe”, når de ønsker sig at vise sig for os på jorden. Da Sanat Kumara kom fra Venus til jorden skabte han sig således et legeme til brug for hans manifestation ved hjælp af kriyashakti).

Han er overhovedet for det åndelige hierarki, som kaldes Det Store Hvide Broderskab, som består af mestre og deres indviede disciple. Fra Venus medførte Kumara bl.a. kimen til hveden og til bierne.

Sanat Kumara hjælper dig især med dette:

at overvinde egoet
at fjerne træthed
healingsarbejde
åndefrigørelse
spirituel viden og oplysning

En hilsen og Kanalisering af Sanat Kumara:

Mit navn er Sanat Kumara, og jeg hilser jer, og de vise sten, de fine guldkorn, diamanter og guld I forventer at høre i mine ord, de er her til jer, fra mig, en gave i dag, som jeg vil byde jer her på jorden. Jeg vil gå til hver enkelt, der hører eller læser dette, og jeg vil have en gave klar til jer, lige præcis det I har allermest brug for, for jeres højeste bedste.

Så kære ven, luk nu dine øjne og tag imod denne gave, hvis du ønsker det!

Da når du sidder med lukkede øjne vil du mærke min energi komme til dig.

Åbn for dette, der kan komme, luk op for mig og min energi, den er mild og blid, selv for dig, som måske tror, du aldrig har følt energien før.

For mig og mit arbejde med mennesker er helt klart ned til mindste detalje, omkring det enkelte menneske og dens udstråling og selvtillid, og især arbejdet med det åndelige og åbning for dette, er jeg god at bruge. Min energi vil omfavne dig, når du sidder der og åbner dit hjerte op for mig. Når du har mod på at turde at mærke efter og sige ”ja tak! Jeg lukker nu mine øjne og føler mit hjerte og min sjæls bevidsthed”.

I skal blot åbne for det.

Mit navn er Sanat Kumara, og det er så svært at definere for jer, for I skal kunne forstå helt nøjagtigt, hvem jeg er. Fordi alle energier her fra ”ovenpå ”er jo forbundne med hinanden, så jeg er blot en del af den store energi, som hjælper jer, Gudskraft om i vil. Af denne energi, som jeg nu er, repræsentere jeg, så en del, en side, en personlighed, som i kalder Sanat Kumara. Jeg hjælper mennesket til at le, og jeg hjælper mennesket med deres sorger. Jeg er især vis på det sjove felt.

Men jeg har også den mere feminine side af mig, som jeg tit elsker at bruge sammen med andre feminine energier her på jorden. Det kan både være i det, man kalder han og hunkøn, og stadigvæk i en udvikling af energi, feminin energi og balance. Jeg har en evne til at charmere mig ind, jeg har en evne til at ramme de bløde punkter hos disse gensidige feminine energier på jorden, og jeg ønsker, at du rækker mig hånden, du som læser dette og tager imod denne energi fra mig, så du kan få åbnet helt op for dit hjerte for det, du ønsker i dit liv, ”for hvad er det min kære, du ønsker af dit liv?”

Min mission er blot, at du er glad. Det er, hvad jeg føler, er din mission i livet, at du intet skal gøre eller røre, som ikke gør dig glad og lykkelig. For hvad er lykkelig? Det er et stort begreb for mennesker. For mig er det en højnet kærlighed, som kun få på jorden har oplevet i længere perioder. Men lad os starte med, at du skal være rigtig rigtig glad, så åbn nu op for mig, nu hvor du sidder og hører eller læser dette, åben nu op for min energi, uanset om du er mand eller kvinde, og du VIL mærke, at jeg rammer lige der, hvor din glæde sidder på den ene eller den anden måde. Du vil måske finde, at jeg i virkeligheden var en del af dig selv.

Mit navn er Sanat Kumara, og det keder mig at tale om mig, fordi det vigtige er dig og din handling og dit eksempel for glæde og kærlighed. Og det er det, jeg kan hjælpe dig på vejen til. Du skal blot sætte dig og mærke og tage imod. Det er det eneste, der skal til!

Jeg takker fra mit hjerte……til dit.