Kontakt mig

Bestil en behandling ved at ringe eller sende en SMS besked.

Telefonnummer 2112 5832 

Opgiv gerne hvad for en behandling du er interesseret i, hvilke tid på dagen, inden for åbningstiden, og hvilke dage du kan. Det sparer os for flere sms´er frem og tilbage.

Husk at skrive dit navn og sig dit navn når du ringer, tak!

Hvis du ønsker at annullerer din tid, bedes du venligst give besked, senest dagen før enten på sms eller indtal en besked på telefonsvarerne, hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald.

Du kan ringe mellem kl.14.00 og kl.20 og hvis jeg ikke kan tage telefonen, bedes du indtale en besked og jeg vil ringe tilbage så snart som muligt.

Klinikken er åbent på hverdage fra kl. 14.00 til kl. 18.00 eller efter aftale.  Telefonclairvoyance og fjernhealing kan også foregå aften og weekend.

Klinikken er hyggeligt og ligger i et roligt område, hvor du kan komme både med bus og egen bil, der er parkering lige foran døren. Det tager ca. 10 min at gå fra centrum og fra Vejle banegård.

Min klinik på Ørstedsgade 37, ligger i samme blok som PA bagerbutikken “Mad og Brød” og overfor Østerbo Minimarked, og ikke langt fra havnen.

Du kan holde på vejen, Ørstedsgade foran blokke, der er som regel plads, på Føtex parkeringsplads eller på Valløesgade – som er en tværgade til Ørstedsgade.

Jeg taler flydende tysk og jeg kan føre coaching på engelsk.

Jeg har klienter fra hele verden og bruger WhatsApp som kommunikationsmiddel.

+45 21125832

Jeg har tavshedspligt og du kan regne med min fortrolighed.

Medlem af Clairvoyantforeningen medlems nummer CF411, www.clairvoyantforeningen.dk

For mit honorar er der kontant betaling, og afregning efter hver behandling.

De kærligste hilsner

Lene Bondegaard Vanting
Ørstedsgade 37, st.th.
7100 Vejle

På dørklokken står der L.B.Vanting