Kontakt mig

Bestil en behandling ved at ringe eller sende en SMS besked.

Telefonnummer 2112 5832 

Opgiv gerne hvad for en behandling du er interesseret i, hvilke tid på dagen, inden for åbningstiden, og hvilke dage du kan. Det sparer os for flere sms´er frem og tilbage.

Husk at skrive dit navn og sig dit navn når du ringer, tak!

Hvis du ønsker at annullerer din tid, bedes du venligst give besked, senest dagen før enten på sms eller indtal en besked på telefonsvarerne, hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald.

Du kan også ringe mellem kl.14.00 og kl.20:00 og hvis jeg ikke kan tage telefonen, bedes du indtale en besked og jeg vil ringe tilbage så snart som muligt.

Klinikken er åbent på hverdage fra kl. 9.00 til kl. 18.00 eller efter aftale.  Telefon clairvoyance og fjernhealing kan også foregå aften og weekend.

Klinikken er hyggelig og ligger i et roligt område, i en lille by, Andkær ved Børkop, mellem Vejle og Fredericia.  Du kan både komme med bus og i egen bil, der er parkering lige foran døren. Det tager ca. 15 min. at køre fra Vejle Centrum (10 km) og ca. 5 min fra motorvejsafkørsel 61a, Vejle C.

Min klinik ligger på Houkærgyden 8 i Andkær.

Kørevejledning: Fra Vejle kører du op af Fredericiavej og i lyskrydset overfor McDonald i Vinding, kører du til venstre af Andkærvej. Fra Fredericia siden er det til højre. Efter ca. 3 km kommer du til Andkær. Kør næsten helt igennem landsbyen Andkær og lige inden du kommer til virksomheden Comfort Byg, (der er en masse jern på og omkring pladsen) drejer du til venstre (til højre når du kommer fra Børkop)  og ned af vejen Houkærgyden. Ca. 30 m nede er der en indkørsel til højre. Der er kun to huse på Houkærgyden nr. 6 og nr. 8. Huset ligger for enden af indkørslen, altså nr 8, som er det andet hus på sidevejen, ca. 20 m oppe. Der står navn og firmanavn på postkassen og stor skilt på brændeskuret og du går igennem en gårdhave op til huset.

Du kan holde på højre side op af stengærdet eller også på vejen inden indkørslen og gå de sidste par meter op til huset.

Der er 3 min. gang fra busstoppestedet Bus nr. 204 fra Vejle, Børkop, Fredericia.

Jeg taler flydende tysk og jeg kan føre coaching på engelsk.

Jeg har klienter fra hele verden og bruger WhatsApp som kommunikationsmiddel.

+45 21125832

Jeg har tavshedspligt og du kan regne med min fortrolighed.

Godkendt af Clairvoyantforeningen.

For mit honorar er der kontant betaling, og afregning efter hver behandling.

De kærligste hilsner

Lene Vanting
Houkærgyden 8, Andkær
7080 Børkop

E-mail: Lene@vanting.com

Mobil: 2112 5832