Mød mig på FOLKEMØDET I VEJLE, den 9.10. juni 2023

Er du nysgerrig på Det Spirituelle Univers – Helt nede på Jorden

Få en snak om hvad det spirituelle univers er for dig.
Du kan møde en række mennesker, der tænker psykisk og fysisk sundhed på en anderledes måde end det, der har været tradition for.
Du kan bl.a. møde en clairvoyant, en healer, en akupunktør, en psykosomatisk traumeterapeut, en shaman, en tankefeltterapeut, en coach, et medie, der kan kommunikere med afdøde, en der kommunikerer med engle m.fl.

Da der findes et utal af vejledere og sundhedshjælpere i Vejle, der arbejder ud fra at vi alle er spirituelle mennesker, der lever ud fra det der har påvirket os.  
Vores celler arbejder ud fra erfaringer fra dette liv, tidligere liv og cellehukommelser fra vores forfædre. Nogle erfaringer gør at livet er fantastisk og andre påvirker både krop og sind, så vi ikke kan leve vores liv, som det lysende skabende og kærlighedsfulde menneske, vi er skabt til at være.

Du kan også høre om:
– hvordan erfaringer der påvirker os negativt kan opløses ved forskellige metoder og omdannes til visdom, så der er plads til positivitet.
– Hvordan man kan bruge det spirituelle i sin hverdag, så man lettere kan tiltrække, det du ønsker

Da Vejle i forhold til andre byer har mange der arbejder med spiritualitet, vil de som har lyst til at bakke op om: Vejle, Danmarks Spirituelle Epicenter (Hovedstad) henvende sig.