Podcast-serie med Anders Lund Madsen

I november 2019 medvirkende jeg i podcast-serien fra Talk Town, med Anders Lund Madsens “Manden der drog ud i verden for at blive bange”.  Jeg er med i alle 5 udsendelser som clairvoyant medie.

Fantastisk oplevelse og en endnu mere fantastisk sød journalist, Anders Lund Madsen.

Jeg blev kontaktet af Talk Town Podcast og Anders Lund Madsen, hvor opgaven lød på jeg skulle stille ind på spøgelserne/energierne på de pågældende steder, hvor Anders opholdt sig. Det havde jeg aldrig prøvet før, men det kunne jeg sikkert godt, tænkte jeg. Jeg har heller aldrig været på stederne, men da jeg har et “godt link til den åndelige verden” måtte de jo hjælpe mig. Det gik rigtig godt og resultatet kan du høre på linket nedenunder.

Vi laver optagelser på Aarhus Teater, Bromølle kro, Restrup Herregård, Børglum Kloster og Dronninglund slot.

Hør podcast her og de første 14 dage er gratis :-): https://talk-town.dk/?gclid=EAIaIQobChMInJqk8oCD5wIVSamaCh3aeA2REAAYASAAEgJ4nfD_BwE