Ydelser og behandlinger

 

Behandlinger:

Det er min overbevisning at en klient får det klienten har brug for. Og det tager den tid det tager, alt efter hvad for en behandling du bestiller. Om det er clairvoyant rådgivning med eller uden healing, med og uden kontakt til afdøde, det kommer an på, hvad den spirituelle verden ”sender” mig!
Jeg har praktiseret som spirituel rådgiver i min klinik forEnelse.dk siden 2007.

En spirituel rådgivning er en kærlighedsgave til dig selv fra din sjæl, hvor jeg er oversætteren og budbringeren. Og jeg leder dig gennem dine udfordringer.

For at jeg kan arbejde spirituel med dig, åbner jeg mit hjerte fuldt og helt, og hjælper derved også med at dit hjerte kan åbne sig. Du vil mærke en ubetinget og ubegrænset kærlighedsstrøm, hvor egoet sættes til side, så sjælene kan arbejde uforhindret på sjælsplan. Du vil mærke omsorg, nærvær, hjælp, mod og støtte, som et boost til din sjæl, specielt når at du modtager en healing som afrunding.
Min intention er at, du modtage en kærlig og støttende rådgivning til at komme videre i din livsproces, en accept og forståelse af dig selv. Giv slip på gamle ”system”, som ikke er godt for dig mere, så der er plads til nye, der er bedre for dig. Erfaringsmæssigt viser det sig, at er det godt, at fortsatte med støtte og spirituel vejledning, når du er i processen.

Den spirituelle rådgivning lyser din vej og dit livsformål op, samt viser dig dine udviklingsmuligheder. Du har dog altid dit frie valg til at tage de første skridt på din vej, for ingen andre kan få din vej. Du kan altid bede om hjælp, da der er masser af engle, vejledere og skytsånd, der gerne vil hjælpe, men husk Gud er chefen og det er ham vi skal bed til. Hav tillid til det bedste sker for dig, for den åndelige verden vil dig det bedste.

Ydelser:

Jeg tilbyder og kombinere de forskellige behandlingsformer.

Spirituel coaching

Life coaching

Clairvoyant rådgivning

Spirituel healing

Reiki healing

Fjern healing

Soul Body Fusion

IET (Integrated Energy Therapy) – Healing med engleenergi

Krystalhealing

Healingsmassage

Behandling med Bach originale blomster remedier

Kontakt med afdøde

Rensning af og kontakt med energier i huse, på steder og i naturen

Rensning af huse til salg, inden indflytning og ved nyåbning af firma mm

Klarsynsaften i private hjem

Spirituel udviklingscirkel for søgende sjæle

Spirituel virksomhedsrådgivning, inden for personale, ansættelse, organisation og strategier

Sjælesorg og Sidstehjælp – i forbindelse med sygdom og død

Stressvejledning

Undervisning i krystalhealing

Kursusleder, underviser, foredragsholder

Jeg stiller mig til rådighed på messer og events med spirituel rådgivning samt salg af krystaller mm.

Salg af sten og krystaller

Foredrag