Smykker med mening

ENERGY MUSE smykkerne er skabt for at styrke personlig udvikling med kraften fra de ædle sten og den 100-500 år gamle kinesiske lykkemønt, hvor det ydre symboliserer himlen og det indre jorden. Mønterne er ægte antikke mønter fra Qing Dynastiet. Smykkerne er håndlavet i Californien, af mennesker med de bedste intentioner, alle sten bliver, renset og energifyldt i et helligt rum med duft-, lyd- og lysvibrationer.
Mine erfaringer med Energy Muse intentionssmykker!
Første gang jeg hørte om Energy Muse smykker, var da min søster en sommerdag, kom strålende og glad, fuld af overskud, energi og glæde på besøg. Der var lige sket en forandring fra sidste gang jeg så hende til nu. Hun bar om halsen en ”Good Fortune” som hun havde fået i gave af hendes veninde, Miriam. Hun fortalte, siden hun havde fået den på, var alt gået hende så godt, at hun ikke turde at tage den af igen. Hun stod midt i livet og var lige blevet fyret fra sit job og ønskede nu at skifte branche. Hun søgte stillinger og blev kaldt til den ene samtale efter den anden og havde virkelig fået mangt tilbud, og valgte et job som hun stadigvæk er meget glad for og som hun bestrider fuldt ud.  Sidenhen har hun købt High Priestess, som står for visdom, styrke og selvværd samt Lakshim Gudinde som står for lys, glæde og succes.

Jeg har i rigtig mange år, blevet draget af ædelsten og krystaller, vist at hver sten stod for en kraft og energi, som alt levende på Jorden, har glæde af. Jeg har altid en sten i min lomme, og hvis jeg ingen lomme har, sætter jeg den i min bh. Når jeg arbejder spirituel går jeg altid ind i min stenskål under pyramiden og finder den passende sten, der kan hjælpe mig i mit arbejde. Mine børn har også en krystal, der har fulgt dem, fra de var i min mave. Jeg havde den på mig og da de blev født lagde jeg den i vuggen. De værger stadig om den sten.

Så derfor var mødet med Energy Muse intentionssmykkerne en berigelse i mit liv. Den kombination af stenenes kraft og energi i et skønt og smukt smykke, var bare en rigtig kombination for mig! Jeg bære mine Energy smykker med ærbødighed og stolthed!
Det første smykke jeg fik, var en Play, der står for leg, kreativitet, glæde og spontanitet. Ædelstenene er bl.a. karneol og rosenquarts.
På bordet, hvor alle smykkerne lå, fornemmede jeg straks, at det måtte tage kæden i hånden, lagde den ned igen for jeg skulle da ikke have en orange kæde, det var slet ikke mig, troede jeg. Men jeg måtte tilbage til kæden igen og tog den på, og der har den så været siden.  Jeg stod også midt i et arbejdsliv, som jeg ikke fik så meget ud af menneskelig set, det var sku blevet for kedeligt. Men jeg havde så kæde på og ”var så heldig” at 4 dage senere, på mit daværende arbejde, var der en fyringsrunde. Og jeg blev ”prikket”. I taknemlighed over at blive sendt videre i verden, men min kæde, gik der to dag, så havde jeg et nyt og 1000 gange mere spændende og kreativ job -et vikariat på 9 måneder. Jeg fortalte Miriam hvad der var sket, sagde hun blot: ”Gud, skete det så hurtig”.
Min næste kæde var en Harmony, med Amatyst, der står for bl.a åndelig kraft og malakit der står for transformation og kærlighed.
Når jeg har den kæde på, finder jeg en ro, kontakt til det åndelige, jeg har en god dømmekraft og så føler jeg en beskyttelse, kæden er et med mig.
Den næste kæde ”der sprang på mig” synes jeg ellers så så grov og maskulin ud, da den lå på bordet, men den ville på mig alligevel. Det er  kæden Free Spirit, men karneol som bl.a.  står for glæde og kreativitet, tigerøje for modtagelighed, og turkis for healing. I kædens midte er der en gammel mønt fra Bali, med et billede af en hest (styrke)! Den kæde bruger jeg kun når jeg har klienter og arbejder spirituelt.
Lige da jeg fik den, gik jeg med den hele tiden, man skal jo gå med kæden i mindst 10 dage, ”før den er din” og man svinger sammen.
Jeg gik med den en måned hverdag og det var for længe, jeg fik sår i nakken og måtte tage den af. Da jeg ”spurgte” kæden, hvad det nu skulle til for, fik jeg svaret, kæden er et arbejdsredskab.
Free spirit er også lavet med Agat, som står for selvtillid, styrke og intelligens. God til at hjælpe med at tænke hurtigt og klart.
Er styrkende for det fysiske hjerte, og støtter forbindelsen mellem krop og sjæl.
Giver mod og handlekraft til at overvinde usikkerhed.
Støtter ved handelstransaktioner og indvielser.
Tiger øje som står for Giver personlig styrke, jordforbindelse, overblik, tryghed, lethed, hurtighed og klar tankegang. Skærper evnen til at fokusere og visualisere. Får sandheden frem og hjælper med at se og forstå egne fejl.
God til at heale fortidens traumer og sår. Beskytter mod udefrakommende farer og giver mod til at fortsætte, trods modstand på vejen. God ved indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration.
Turkis som står for,  Også kaldet Mesterhealeren ved fysiske sygdomme – sundhedsstenen. Beroliger hals og nervesystemet. Fremmer sundhed, fred og indre ro. Styrker kommunikation, kreativitet, lykke og kærlighed og øger intuitionen. Symboliserer fred, harmoni, uselviskhed, samhørighed og kærlighed. Gennemslagskraft fra krop til sjæl og omvendt. En indianersten, der støtter naturkræfterne og de guddommelige kræfter indeni en selv. Skænker mod til at konfrontere gammel angst.
Free Spirit halskæde er oprettet som en blid påmindelse om at omfavne ånden i og leve et liv fuld af eventyr. Vi er alle unikke og på vores egen rejse.

I min søgen efter et fast job måtte jeg have kæden Wealth, men ædelstenen aventurin, som står for held og lykke og udsender at man har værdi og ønsker velstand på alle områder. Wealth armbåndet styrker evnen til at leve forventningens glæde om et liv i velstand på alle områder. Aventurin er en kraftfuld sten, der siges at give held i forretninger og kreative udfoldelser. Aventurin bæres for at tiltrække muligheder og positivt udkommen. Affirmation.” Jeg lever i forventningens glæde!” Jeg måtte gøre noget for at blive ”set og værdsat i det kommende job”. Jeg søgte mange og blev tit kaldt til samtaler, men viste godt at, det ikke var det jeg skulle have. Jeg søgte det job jeg har nu, som sådan set ikke ”så ud af noget” i annoncen, men jeg havde trods alt en god fornemmelse for det. Jeg kom igennem nåleøjet og der var 540 ansøgere. Stillingen blev i mellemtiden lavet om, så jeg kom til at lave det jeg er uddannet til og har erfaring med. Ud over det kan jeg virke som stresscoach i virksomheden, en uddannelse jeg var ved at tage ind jeg fik jobbet. Hallo! siger jeg bare, jeg blev set og kom til at arbejde med noget helt andet end det  der stod i jobannoncen og som jeg faktisk, ikke min fantasi, troede kunne lade sig gøre. Jeg får en højere løn end overenskomsten og det var også noget jeg havde givet smykket som intention. Jeg ville værdsættes for mit job og have en ordentlig løn for det. Så jeg havde kæden på min højre arm til jeg fik kontrakten og så skulle den jo over på venstre arm, når kontrakten kom. Der gik et par måneder inden jeg fik kontrakten og jeg havde lige et par spørgsmål til den, inden jeg skrev under. Jeg fik så ikke armbåndet sat over på min venstre arm i tide – havde aftalt at kæden skulle skifte arm, når kontrakten kom. Så armbåndet sprang og alle aventurin-perlerne lå på gulvet og trillede rundt. Så kunne jeg jo lære det! Men så kom den til USA og blev samlet og renset igen og nu har jeg den på min venstre arm, hvor den hører til.
En ”Good Fortune” smykke, bærer jeg også, den giver mig velstand, fremmer vitalitet og er stenen for visdom, fred og harmoni.
Energy Muse Health armbåndet  er skabt for at forbedre og beskytte dit fysiske velvære. Turkis er kendt som en “Himlens sten” og anses for at være en mesterhealer. Turkis beskytter og justerer alle chakra og styrker derved hele kroppen. Sodalit som også er en helende sten, beroliger sjælen og fremmer afslapning. Agat skaber balance og fjerner blokeringer. Den kinesiske lykkemønt symboliserer himlen og jorden og er mellem 100-500 år gammel. Affirmation: “Jeg lever og har det godt i krop og sjæl”. Health bæres bl.a. af David Beckham.
Energy Muse Performance armbånd med: Tigerøje en god held og lykke sten, blodsten, der fremmer og forlænger fysisk udholdenhed, rutileret quartz, der er en helende sten, som bringer styrke.  “Sportsmandens foretrukne!” jeg bruger den, når jeg skal performe mig, holde foredrag, kursus, har klienter og føler en enorm styrke.
En armbånd som jeg holder meget af er Unakit. En unakit sten er ekstremt kraftfuld for helbredelse følelser, der bidrager til fysiske symptomer i kroppen. Det giver os mulighed for at løse de negative følelser, vi holder på og forvandle os selv danner et sted med kærlighed. Bær dette stykke gør, at jeg føle mig rolig og afslappet.

Denne Energy Muse stykke er udviklet til at genskabe dig selv med energi af Jorden, så du kan Nurture dig ind i en tilstand af mental og fysisk velvære. Omsorgsfuld starter med at være opmærksom på dine behov og følelser, fordi at føle, er at helbrede. Som vi nærer os selv gennem hvile, vejrtrækning og tid i naturen, sind, krop og ånd begynder at tanke op. Turkis er kendt som en mester healer; det er slidt for beskyttelse, sundhed og lykke. Turkis repræsenterer himlen og bringer velsignelser fra oven. Koral er med til at genskabe forbindelsen med vores følelser og re-indgyder tro. Russisk Serpentine hjælper med at berolige og lindre en overaktiv sind. Når du er i stand til at pleje dig selv, kan du Nurture andre. Spørg dig selv: Hvad skal jeg bruge? Hvad betyder min krop har brug for? Hvad betyder min ånd brug for? Lyt og du vil høre svaret. Nurture dig selv; dette er en vej til helbredelse. Affirmation: Jeg er forbundet til jordens energi. Jeg tillader mig at Nurture mit sind, krop og ånd ved at tilslutte til jordens energi.
Da min mad blev ”draget” til at få en kæde, valgte han ”The Musician” som står for: kreativitet, beskyttelse og inspiration. Smykket er skabt til at connecte os med musikkens vibrationer. Obsidian er en sensuel sten, den bæres for at fremme tiltrækningskraft og fjerne blokeringer for kreativitet fra kroppen. Aventurin er en musikersten, der fremmer kreativitet og styrker artistisk udvikling. Karneol øger motivation og harmoniserer krop og sjæl, mens onyx beskytter og inspirerer. Rød tigerøje tiltrækker held og lykke sammen med den 100-500 år gamle kinesiske lykkemønt. Min mand elsker musik og finder stor inspiration i den, så kæden er det rette valg for ham. Vores musikalske søn, valget i øvrigt også ”The Musician”.

Vores anden søn valget armbåndet ”Voice” som står for selvtillid, vitalitet og entusiasme. Armbåndet er skabt for gode vibrationer. Turkis, mesterhealeren, fremmer det kreative udtryk og åbner for halschakraet. Karneol fremmer kommunikation. Få dage efter han havde taget armbåndet på, fik han ondt i halsen, en slags udrensning, så halschakraet kunne åbne sig. Han blev samtidig valg til klasserepræsentant og han udtrykker sig meget bedre end før!

Mysteriet om de kinesiske mønter i Energy Muse smykkerne. De fine kinesiske metal mønter i Energy Muse smykkerne er alle ægte antikke mønter fra Qing Dynastiet. Kejserne fra Qing Dynastiet bevogtede disse mønter stærkt og videregav kun deres hemmelighed til royale. Ingen andre måtte kende den. Qing Dynastiet var det sidste kinesiske dynasti fra 1644 til 1911. Kinesiske mønter er en essentiel del i Feng Shui. Indenfor Feng Shui anses mønterne for at være det mest kraftfulde værktøj til at tiltrække: rigdom, velstand og held, og det er især mønter fra Qing Dynastiet. Mønterne har det runde ydre, der symboliserer himlen og det firkantede indre, der symboliserer jorden. Når de bæres af mennesker symboliserer de forbindelsen ”Himmel-Jord-Menneskeheden”. Mønterne er lavet af messing eller bronze, da disse fine metaller giver kraftfuld metalenergi, der skal til for at aktivere held og overflods ”chi” (energi flow). Mønterne kan yderligere aktiveres når de bindes sammen i bundter på tre med rød tråd. Dette øger yderligere energien for velstand. Heather Askinosie, co-ejer af Energy Muse og designer af Energy Muse smykkerne, kendte som Feng Shui ekspert til mønternes kraft og virkning. Og skabte som det første Energy Muse smykke: Prosperity med mønt. Og grundlaget for alle de øvrige smykker var nu lagt. Hver kejser fik trykt på mønterne. Fronten, Yang siden af mønterne har 4 tegn og bagsiden, Yin siden har 2 tegn. Yang siden med de 4 tegn skal vende ud mod universet når man har smykket på. Og Dynastiets tryk skal altid sidde i toppen og bunden, når smykket bæres (dette har Energy Muse sørget for, da de satte mønten på smykket.)

Alle mine Energy Muse smykker ligger under min pyramide, når jeg ikke bære dem. Så er de altid ladet om og renset, og i stuen hvor pyramiden står, er der en fantastisk dejlig energi, som folk altid kommenter, når de kommer ind i klinikken.

 

Bredal den 15.2.2017
Lene Vanting
forEnelse.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.