Spirituel forretningsudvikling

Coaching, rådgivning og sparring til virksomheder.

Spirituel forretningsudvikling, Vejle, Hedensted, Horsens, Kolding og Fredericia

I min forretning forenelse.dk. arbejder jeg også med coaching og rådgivning og mine målgrupper er både privatpersoner og virksomheder. Jeg udnytter min teoretiske viden, praktiske og personlige erfaring samt bruger min intuition.

Min teoretiske baggrund er:
– merkonom fag indenfor strategi og organisation,
– erhvervsakademiets fag salg og salgspsykologi samt iværksætteri i praksis.
– stressvejleder fra Stressakademiet
– E-stimate personprofil konsulent
– Jeg er også uddannet køkkenleder og har været ansat, både som leder og assistent. I den forbindelse etablerede jeg et cateringfirma og lavede mad samt underviste i dansk madlavning. Det var da jeg i en periode på 11 år, i forbindelse med at min familie og jeg var udstationeret, var bosat i Sydtyskland. I samme periode arbejdede jeg også som relocation agent.

Jeg har arbejdet med personligheds udvikling i over 20 år og dele af årene også undervist i personlig udvikling af forskellige karakter. Jeg har haft forEnelse.dk og arbejdet med mennesker, coaching og rådgivning i min klinik siden 2007. Det er min passion, vision og livsopgave.

Ved den personlige coaching
– arbejdes der med udfordringerne og udvikling i privatliv i en ”en til en” session.

Kunder der kommer i min klinik til virksomhedscoaching og rådgivning er hovedsagelig fra
– enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder og organisationer, såvel fra private virksomheder som fra den offentlige sektor.

Behovet for coaching og rådgivning i virksomhederne når
– udfordringer og udvikling af virksomhed samt en nytænkende sparring med flere facetter på forskellige niveauer i virksomheden.

– Jeg arbejder med ledelsen, nye strategier, organisation, ansættelse/afskedigelse samt medarbejdernes trivsel, kultur og værdier.

Ved denne form for coaching kommer der nye vinkler og perspektiver på virksomheden.
– En personlig sparring med virksomhedslederen om f. eks. udvikling, afvikling eller omstrukturering.
– For ansættelse af den rigtige medarbejder til den rigtige stilling samt hvordan man opretholder en god trivsel på arbejdspladsen.

Virksomheds rådgivningerne er aldrig det samme fra sted til sted.

Men uden tvivl, vil oplevelsen være ved en bedre flow og energi i virksomheden.

De ansatte føler at de bliver set og hørt, og derved opnås der bedre trivsel større arbejdsglæde og igen større produktivitet.

En rådgivning med stor gevinst, da nye måder bliver brugt til at se tingene på. Både for dig som privat person og som en del af en virksomhed, vil blive præsenteret her.

Glæder mig til at arbejde med dig! For du får vist vejen men du skal selv gå den!