TV debut på DR2 ArtyFarty

Efter jeg har haft muligheden for at arbejde med Anders Lund Madsen på TalkTown podcast serien “Manden der drog ud i verden for at blive bange” blev jeg kontaktet af DR med henblik på at lave en tv udsendelse. Det skulle handle om David Bowie.

4 meget inkarnerede fans deltog med henblik på at vi skulle få åndelig kontakt med David. Det kunne jeg jo ikke garanterer for, at David ville komme igennem. Han har jo ikke nogen relation til fansene – selv om de virkelig viste ALT om ham og DE synes de kender ham. Og en anden ting, David har jo som alle andre åndelige væsner, sin frie vilje.

Jeg brugte andre metoder til at få hans personlighed, hans musik og kunst analyseret. Og det var en fantastisk oplevelse både for fansene og så sandelig også mig.

Se programmet her:

https://www.dr.dk/drtv/se/artyfarty_-bowie-er-gud_240909